Specialisti din Norvegia si Romania masoara succesul campaniilor de mobile marketing la Digi Cafe, editia a VI-a

Experti de la More Mobile Relations (Norvegia), Voxline, Syscom Digital si Netopia System dezbat joi, 29 octombrie, in club Pat, incepand cu ora 18.30, la Digi Cafe, tendintele mobile 2.0 in marketing si instrumentele de masurare a campaniilor de publicitate desfasurate pe telefonul mobil.

"In plina criza a industriei media, comunicarea digitala si, in special, mobile marketing-ul fac parte din putinele domenii cu crestere in 2009. Audienta foarte mare a acestui mediu, datorita penetrarii de peste 100% a telefoniei mobile in Romania, adoptia rapida a internetului mobil de mare viteza (58% crestere de la inceputul anului, 2,4 milioane conexiuni broadband la puncte mobile masurate de ANCOM la 30 iunie), evolutia telefoanelor care permit functii avansate asemanatoare PC-ului si elementele specifice telefonului mobil (personal si tot timpul la indemana) sunt factorii care vor sustine cresterea mobile marketing in Romania, cat si global, in urmatorii ani." considera Dan Virtopeanu, general manager Voxline Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related