Syscom Digital este agentia cu cele mai multe premii la Mobile Awards Romania 2013

Agentia de marketing mobil si interactiv Syscom Digital a castigat cinci premii la Mobile Awards Romania 2013, devenind cea mai premiata agentie din cadrul festivitatii, informeaza un comunicat de presa emis de reprezentanti.

Syscom Digital a primit doua premii la sectiunea Mobile Marketing Campaigns (locul II si locul III) si trei la sectiunea SMS Campaigns, in cadrul careia a luat toate premiile (locul I, II si III).

"Premiile obtinute in cadrul Galei Mobile Awards reprezinta pentru noi atat un imens motiv de bucurie, cat si o recunoastere a eforturilor depuse de-a lungul anilor de a crea campanii cu valoare adaugata care sa genereze rate de raspuns superioare, uneori chiar record in industrie, prin mecanisme creative, avand componente inovatoare adaptate consumatorilor si pietei romanesti", a declarat Maia Novolan (General Manager, Syscom Digital).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related