"Vodafone Internship": stagii platite adresate studentilor si masteranzilor pasionati de tehnologie sau marketing online

"Vodafone Internship": stagii platite adresate studentilor si masteranzilor pasionati de tehnologie sau marketing online

Vodafone a lansat ieri programul “Vodafone Internship”, prin care mai multi studenti in ultimul an de facultate sau la master vor lucra timp de 12 luni intr-un stagiu platit in cadrul departamentelor de Technology sau Online Marketing de la Vodafone Romania, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobila.

Aplicatiile se trimit pana pe 15 iunie, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul Vodafone, la sectiunea Cariere. Selectia candidatilor se face pana la 1 august, iar internship-urile incep la 1 septembrie.

Sunt disponibile 7 posturi: 4 in departamentul de Tehnologie (Inginer - Access Transport Trainee, Inginer - Core Network Planner Trainee, Inginer - Radio Frequency Trainee, Inginer - Radio Frequency Traffic and Network Performance Trainee) si 3 in departamentul de Marketing Online (Web Developer Trainee, Content Developer Trainee, Community Coordinator Trainee).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related