Dupa metrou si licee, Biblioteca Digitala Vodafone ajunge si in casele romanilor

Dupa metrou si licee, Biblioteca Digitala Vodafone ajunge si in casele romanilor

Noua etapa a proiectului Biblioteca Digitala de la Vodafone aduce cartile din biblioteca virtuala si in casele romanilor prin intermediul unor role de tapet pe care sunt imprimate codurile QR ale volumelor, informeaza un comunicat din partea furnizorului de servicii de telefonie. Proiectul a pornit in urma cu un an in spatiile publice, fiind lansat recent si in 300 de licee din tara.

Utilizatorii care doresc sa aiba acasa o Biblioteca Digitala se pot inscrie pe site-ul dedicat, unde isi pot alege titlurile de carte, versiunile de design si obiectele ilustrate. Lista de carti disponibile se actualizeaza permanent, cuprinzand in acest moment 110 titluri. Biblioteca Digitala pe care utilizatorii si-o pot pune pe peretii locuintelor poate cuprinde pana la 87 de carti, costul unei role de tapet fiind de 363 lei (taxe de transport incluse). Cartile prezente pe site sunt sunt oferite gratuit si sunt valabile in format integral pana la data de 15 septembrie 2014.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related