Cum ar fi sa musti dintr-o gorila?

Cum ar fi sa musti dintr-o gorila?

Gust de prosop

M-am uitat de cateva ori la reclama asta si mi-a ramas o senzatie ciudata in gura, ca si cum as fi mestecat in somn un prosop de bucatarie si materialul mi-ar fi lustruit dintii. Nu stiu de ce am impresia ca daca voi musca din ceva care e in forma de gorila, arata ca o gorila si merge ca o gorila, risc sa raman cu ceva blana printre premolari. Deci sa incercam sa savuram gustul "Monstruos de fructos” cu asta in gand.

Ce bucata preferati?

Optimistii care vad partea mai "fructata” a problemei sa-si imagineze urmatoarea situatie: fructele cu aromele fantastice le invadeaza cerul palatin, se dezintegreaza in mii de particule care trezesc o sumedenie de senzatii, prea multe si prea intense ca sa le asimileze pe toate. Ei bine, aceleasi fructe care invadeaza gurile acum atat de metaforic sunt fructele despre care nu stim ce parte a corpului gorilei au fost la origini. 
Tema recurenta a atacului
Din istoria Yoplait imi amintesc acum cu drag de atacul linguritelor. Spun cu drag, pentru ca pe vremea aia ne urmareau cu o lingurita de iaurt spre deosebire de oferta interesanta din ultima comunicare. Oricum, vad o urma de sange razboinic in spoturile astea. Inclinatia asta spre obligare mai degraba decat convingere sau spre fiinte mari si brutale sau spre cucerire si dominatie, nu e prea sanatoasa. Love and peace, man! O vorba din batrani spunea: dragostea cu sila nu se poate...

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Lia Buda
acum 12 ani
bine ca n-au ales ca personaj-sursa Godzilla :D sa vezi atunci piele de reptila si cheratina transfruitizata.


Branded


Related