324 de reclame din 50 de tari la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011

324 de reclame din 50 de tari la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011

Editia 2011 a Noptii Devoratorilor de Publicitate are loc sambata, 4 Iunie, la Sala Palatului, Bucuresti, incepand cu ora 22. Programul este deschis de un show de stand-up comedy cu Bobo si de un calup aniversar difuzat cu ocazia implinirii a 15 ani de turneu in Romania si continua cu 5 ore de publicitate, 324 de reclame din 50 de tari.

Printre clipurile care vor fi difuzate sunt: cele mai noi spoturi  ale postului  de stiri francez  France 24, Adidas and Volkswagen play STAR WARS, "Best of" reclame britanice in asociere cu Advertising Producers Association, campania "Las Vegas Tourism Office", cele mai bune campanii sociale si umanitare, reclame la Ariel din 1970 din Franta si Maroc, "Compania olandeza de asigurari Central  Beheer revine!”, cele mai scurte reclame din istorie, animatiile Walter Lantz’ pentru Coca Cola, spoturi elvetiene din 90’ - prezervativele CREST, cele mai bune spoturi din Argentina.
Prima editie bucuresteana a evenimentului a avut loc in 1995. Din 1997, Noaptea Devoratorilor de Publicitate incepe turneul prin orasele importante din Romania, urmand ca in 1999 sa fie inclus in turneu si litoralul romanesc .
Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promoveaza arta advertising-ului ca pe o forma neconventionala de divertisment pentru o categorie importanta de consumatori: "the trend-setters" sau cei care aspira sa devina inovatori. Proiectul a fost conceput de Jean Marie Boursicot si a pornit de la pasiunea acestuia de a colectiona spoturi publicitare. In Romania, evenimentul este organizat DaKINO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related