Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 se va desfasura in 8 orase din tara

In acest an, Noaptea Devoratorilor de Publicitate se va desfasura in 8 orase din Romania. La Bucuresti, evenimentul, organizat de 4 ACE si MSA Events, va avea loc pe 15 iunie la Sala Palatului si il va avea ca invitat pe initiatorul Jean Marie Boursicot. Celelalte puncte din tara in care va ajunge evenimentul in perioada august - noiembrie sunt: Constanta, Brasov, Galati, Arad, Iasi, Timisoara si Cluj.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 se desfasoara sub conceptul "energie pentru creativi" si va plasa vizionarea selectiei de reclame internationale intr-un cadru alimentat de concerte, mini-evenimente si concursuri de creativitate. Timp de 8 ore vor fi proiectate 290 de reclame din toata lumea, estimandu-se un numar de 10 000 de persoane asteptate.

"Editia din acest an vine cu o surpriza de proportii si, in acelasi timp, cu o onoare pentru advertising-ul romanesc, esenta intregii selectii fiind redata de spotul IQads.ro "Gelozia" care deschide evenimentul. Selectia din 2012 vazuta in toata lumea cuprinde 13 reclame romanesti, cea mai mare expunere de pana acum, iar Jean Marie Boursicot va fi prezent la Bucuresti sa ne explice cum s-a produs aceasta indragostire de publicitatea romaneasca.", afirma Dan Chisu, producatorul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related