[Training IQads Kadett] Mihai Baciu (Agrafa Print Services) – Introducere in productia publicitara

[Training IQads Kadett] Mihai Baciu (Agrafa Print Services) – Introducere in productia publicitara

Joi, pe 21 februarie, Mihai Baciu (Managing Director, Agrafa Print Services) va sustine, in Club Kadett, un training axat pe productia publicitara.

Juniorii prezenti vor putea afla care sunt principalele metode si tehnologii de personalizare si imprimare a materialelor promotionale si cum poate fi ales un furnizor in functie de produsul, cantitatea si calitatea care se doresc otinute. Totodata, Mihai va explica diferentele dintre tiparul offset si cel digital, analizand avantajele si dezavantajele specifice fiecarui procedeu in parte.

Finalul trainingului va consta intr-o serie de prezentari How it's made, cadetii urmand sa afle, pe baza unor exemple concrete, etapele parcurse de un produs, de la cerinta clientului si pana la forma finala.

In prezent, Mihai este Managing Director al tipografiei digitale Agrafa Print Services (din 2004) si al Tiparituri.ro (din 2007). Pana in 2007, a gestionat departamentul de productie din agentia de publicitate Godmother. Printre proiectele online de care Mihai s-a ocupat se numara www.Pucu.ro (prima aplicatie la nivel local pentru design si comenzi online de carti de vizita) si www.QR-code.ro (prima aplicatie locala pentru generare de QR code).

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Suntem BTL din cap pana-n picioare. Suntem BTL pana la ultimul por si suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.   Putem adauga un plus digital oricarei activari in-store, oricarei promotii, oricarei lansari de... vezi detalii »

Oameni

SectiuneBranded


Related