Razvan Capanescu si Claudiu Dobrita - membri ai juriului Golden Drum 2011

Razvan Capanescu (Chief Creative Officer, Publicis Bucharest) si Claudiu Dobrita (Director de Creatie, Draftfcb Bucuresti) fac parte din juriul festivalului Golden Drum 2011, potrivit unor informari din partea Publicis si Draftfcb. Cea de-a 18-a editie a festivalului va avea loc intre 5 si 8 octombrie 2011 la Portoroz, Slovenia. Competitia din octombrie 2011 este impartita in sectiunile Single-Channel, prezidata de Stefan Schmidt (Creative, Large/TBWA Europe, Chief Creative Officer/TBWA Germany) si Multi-Channel prezidata de Matias Palm Jensen (Chief Creative Innovation Officer Europe, McCann Worldgroup).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related