Datorita cresterii campaniilor AdWords administrate, profitabilitatea agentiei Today's a crescut cu 12% in S1 2011

In primele 6 luni ale anului, profitabilitatea agentiei Today’s a crescut cu 12%. Pana la finalul anului 2011 se estimeaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri, care in 2010 a fost de 350.000 EUR, nivelul de profit ramanand acelasi, informeaza un comunicat emis de Ginger PR.

"Profitabilitatea a crescut pe fondul concentrarii activitatii pe proiecte ce ne-au oferit un adaos mai bun, cele mai multe fiind proiecte cu bugete peste media de anul trecut. Am ales sa nu mai urmarim cu orice pret cresterea cifrei de afaceri ci sa ne concentram sa ramanem profitabili. Campaniile derulate de clientii nostri se situeaza la minim 500 EUR/luna si pot ajunge la 16.500 EUR/luna. Ma bucur sa spun ca bugetele lunare pe care le gestionam sunt in crestere, in acest moment gestionam peste 25.000 EUR pe luna, experienta noastra privind bugetele din Romania fiind de peste 500.000 EUR", a spus Marius Lazarescu (CEO Today’s si expert certificat Google AdWords).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related