Si voi v-ati contaminat cu virusul H.A.H.A?

Si voi v-ati contaminat cu virusul H.A.H.A?

Ori am devenit o acritura, ori virusul H.A.H.A. chiar nu ma prinde. Oare nu am predispozitie? Totusi mi-am facut testul si a iesit pozitiv. Of. Ma tot intreb, de ce, de ce?! Cand atatia si atatia fani Lipton Ice Tea spun ca s-au molipsit, ca sunt prinsi, eu de ce nu simt nimic? Pesemne ca nu am baut destul Lipton Ice Tea.

Lipton a dat drumul virusului H.A.H.A., "cel mai tare virus creat in laboratoarele veseliei", care "a scapat de sub control", cum apare in statusurile de pe Facebook ale Lipton Ice Tea Romania. Dupa studii amanuntite, "savantii au analizat procesul contaminarii: dupa ce bei un Lipton Ice Tea, gustul sau te inveseleste brusc, intregul tau corp se racoreste si te simti ca si cum tocmai ai facut un dus rece! :D". Sfatul Lipton pentru fanii cuprinsi de isteria H.A.H.A. vine imediat, tot pe Facebook: "Acum ca ai luat virusul H.A.H.A, nu te opri din ras, nu-ti fie teama sa canti si Drink Positive!!!'.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Dragos Czinjepolschi
acum 12 ani
"Pare ca s-a vrut ceva neconventional, dar s-a ales o varianta cuminte, sigura, filmata in studio". In ce studio au fost filmate?
Sonia Ardelean
acum 12 ani
Ma refer la atmosfera de studio unde, daca ceva nu merge bine, sa ia de la capat; care nu implica riscuri mari, ca la un experiment real, unde pot aparea probleme care trebuie rezolvate in timp real.
Dragos Czinjepolschi
acum 12 ani
Aha. Personal si eu cred ca ar fi avut alt efect daca erau filmate "live". But then again, calitatea vizuala a spoturilor nu ar mai fi fost aceeasi daca nu ar exista echipamentul potrivit. Nu imi amintesc vreo campanie de succes in acelasi stil ca aceasta sa nu fi fost regizata :).
Dragos Czinjepolschi
acum 12 ani
tu cum ai fi fazut campania asta? :)
flavia voicu
acum 12 ani
Mie imi place ideea campaniei. Ok poate ca nu te tavalesti pe jos de ras dar ca si concept ce are? Un plus: fain ca raspund fanilor. Am vazut pagini in care abia daca se sinchiseau sa puna un post obosit o data pe saptamana.


Branded


Related