Incep inscrierile in competitia Heineken Music Thirst Studio

Incepand cu data de 25 august, DJ-ii romani cu abilitati de producator pot inscrie demo-uri in competitia Heineken Music Thirst Studio 2006. Marele premiu consta intr-o sesiune de productie organizata in studiouri profesioniste din Londra si Barcelona, alaturi de cei doi membri ai renumitului grup de producatori Groove Armada, precum si un set Pioneer CDJ 1000. Inscrierile se desfasoara pana pe data de 15 septembrie cand va incepe procesul de jurizare a demo-urilor.

Juriul din Romania care va selecta un numar de zece demo-uri din totalul celor inscrise in competitia Heineken Music Thirst Studio este format din: DJ Raoul, ambasadorul programului Heineken Music Thirst Studio, Mihai Campineanu / Michi - producator Suie Paparude, Catalin Muraru - Director A&R al casei de discuri Roton, Electric Brother / Cristian Stefanescu - DJ si producator Yama Studios, precum si Tom Wilson, DJ si jurnalist specializat in muzica de club.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related