[AdLife] Mihai Ene: Iubesc publicitatea asa cum e in capu' meu. O detest cand e cum e in viata de zi cu zi

[AdLife] Mihai Ene: Iubesc publicitatea asa cum e in capu' meu. O detest cand e cum e in viata de zi cu zi

6 ani de radio, antreprenor in publicitate, Ogilvy, DDB si Leo Burnett. Cam asa am putea sa rezumam parcursul publicitar al lui Mihai Ene pana sa-si deschida propriul business publicitar. Cand nu isi consuma relatia tumultoasa cu publicitatea la The Secret Service (agentia de publicitate neconventionala), iubeste masinile, pe care le colectioneaza sub forma de machete, le plimba in locuri frumoase si se documenteaza despre ele. Dar parca tot mai mult ii place publicitatea. Intr-o noapte, inainte sa se culce cum face de obicei, pe la 4-5 dimineata, si-a deschis sertarul de amintiri si colectii publicitare preferate pentru noi.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related