Au inceput inscrierile la Desperados Wild Tattoo Design Competition

Au inceput inscrierile la Desperados Wild Tattoo Design Competition

Concursul de design de tatuaje Desperados Wild Tattoo Design Competition, organizat de IQads, asteapta inscrierile pana pe data de 12 august 2011 si are ca finalitate aplicarea tatuajelor wild pe pielea participantilor in cadrul ADfel, ce va avea loc la Fabrica intre 15-21 august.

Cei interesati isi pot inscrie creatiile pe platforma The Creator. In pagina competitiei sunt disponibile si brieful detaliat al competitiei, regulamentul si toate celelalte detalii legate de inscriere, ca si lucrarile participante in competitie, pe masura ce vor fi admise in concurs.

Brieful este unul simplu. Concurentii trebuie sa realizeze un design de tatuaj wild, in spiritul Desperados. Ei trebuie sa ilustreze cat mai bine lumea fantastica, a nebuniei, soparlelor, catuselor si petrecerilor fara ore de incheiere Desperados. Tatuajul trebuie sa fie in culorile Desperados, adica rosu, galben, verde si negru.

Vor fi acordate 2 premii: premiul pentru cel mai votat design de tatuaj si premiul pentru cel mai aplicat tatuaj la ADfel. Ambii castigatori vor fi recompensati cu 3.000 de lei.

Castigatorul premiului pentru cel mai votat design de tatuaj va fi desemnat in urma votului juriului profesionistilor (format din reprezentanti Desperados, IQads si personalitati din domeniul designului si a publicitatii) si a votului publicului online in perioada 13 – 20 august. Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online, pe platforma The Creator (40% din nota finala).

Castigatorul premiului pentru cel mai aplicat tatuaj va fi desemnat in urma centralizarii numarului de persoane care au decis sa le fie aplicat fiecare dintre tatuajele finaliste la ADfel, in perioada 18 – 20 august.

Despre Desperados

Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu  tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii.
Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi din desertul mexican, isi elibereaza energiile in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana de branded entertainment. ADfel a ajuns la a sasea editie si va avea loc in perioada 15-21 august la Club Fabrica, unde publicul va trai experiente inedite in jurul brandurilor curajoase pe un teren complex de joaca.

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related