Lucrarile "Grand Spoof" inscrise la editia 2011 asteapta sa fie votate

Lucrarile "Grand Spoof" inscrise la editia 2011 asteapta sa fie votate

50 de spoof-uri asteapta votul publicului si pe cel al juriului la editia 2011 a competitiei de parodiat reclame Grand Spoof. La indemnul JOE “Indrazneste sa-ti faci pauza publicitara asa cum vrei tu!”, participantii din acest an au parodiat atat reclame romanesti, cat si internationale. Spoof-urile au putut fi inscrise pana pe 2 august, urmand ca pana pe 11 august sa aiba loc etapa de votare, care va decide castigatorii celor doua premii puse in joc.

Autorul spoof-ului care va strange cele mai multe voturi pe platforma The Creator va fi premiat cu suma de 2.000 de lei, iar cel care reuseste sa stranga pentru spoof-ul sau cel mai mare punctaj din partea juriului va fi recompensat cu suma de 3.000 de lei.

Specialistii in comunicare care formeaza juriul din acest an sunt: Serban Alexandrescu - Managing Partner Headvertising, Liviu David - Creative Director Next Advertising, Claudiu Dobrita - Creative Director DRAFT FCB, Ana Militaru - redactor-sef IQads si Costin Radu - Managing Partner The Geeks. Cei 5 jurati vor da note de la 1 la 10 fiecarei lucrari inscrise, iar in cazul egalitatii primele doua pozitii vor fi ierarhizate de comun acord.

Cele mai bune 10 spoof-uri inscrise la aceasta editie vor face subiectul unei proiectii ce va avea loc in cadrul ADfel, in seara de 18 august, incepand cu orele 21:00, la terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr.50, Bucuresti).

Grand Spoof este o competitie IQads, gazuita de The Creator si sustinuta de JOE.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana de branded entertainment. ADfel a ajuns la a sasea editie si va avea loc in perioada 15-21 august la Club Fabrica, unde publicul va trai experiente inedite in jurul brandurilor curajoase pe un teren complex de joaca.

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related