Inca 25 de zile pentru inscrierea scurtmetrajelor despre barbatul matur, confortabil in propria piele, in competitia Dove Men+Care, din cadrul Brand Film Festival

Inca 25 de zile pentru inscrierea scurtmetrajelor despre barbatul matur, confortabil in propria piele, in competitia Dove Men+Care, din cadrul Brand Film Festival

Creativii au acum timp pana pe 5 septembrie sa inscrie scurtmetrajele in competitia Dove Men+Care (www.thecreator.ro/dovemen) din cadrul Brand Film Festival (BFF), festivalul de scurtmetraje create de consumatori pentru branduri.

Pentru a intra in competitie, creativii cu norma intreaga sau ca pasiune trebuie sa realizeze un film de maximum 5 minute care sa prezinte povestea de viata a barbatului matur, sigur pe el, care si-a gasit confortul personal si echilibrul. Nicidecum plictisitori sau resemnati, barbatii care se vor afla in centrul scurtmetrajelor inscrise in competitie trebuie sa fie personaje suficient de puternice pentru ca si alti barbati sa se poata regasi in povestea lor. Personajul nostru isi cunoaste punctele tari si punctele slabe si a ajuns intr-un punct in care se simte confortabil cu cine e si ce a facut pana in acel punct.

Scurtmetrajele trebuie apoi inscrise pe platforma www.thecreator.ro/dovemen. Tot aici pot fi gasite si regulamentul si brieful detaliat al competitiei, precum si lucrarile participante, pe masura ce sunt admise in concurs.

In urma voturilor acordate de juriul publicului larg si de juriul profesionistilor (format din reprezentanti Dove, reprezentanti BFF si personalitati din domeniul cinematografiei si al publicitatii), se vor acorda 3 premii, in valoare totala de 4.500 EUR: 2.000 EUR (premiul 1), 1.500 EUR (premiul 2) si 1.000 EUR (premiul 3). Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

De asemenea, cele mai bune lucrari vor fi prezentate in cadrul proiectiilor BFF de la sfarsitul lunii septembrie, din Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Sibiu si Timisoara.

Despre Dove Men+Care

Dove Men+Care e o gama inovatoare de produse de ingrijire, creata special pentru barbati. Cu ajutorul unor tehnologii avansate, cum ar fi tehnologia patentata MicroMoisture™, produsele Dove Men+Care sunt capabile sa asigure un confort total barbatilor. Noile produse (antiperspirante, geluri de dus si sapun) ofera o ingrijire superioara – pentru un confort total al pielii – si o senzatie de prospetime de durata, care nu pot fi obtinute cu produsele de ingrijire pentru barbati obisnuite sau cu produse nedestinate barbatilor.

Despre Brand Film Festival

Brand Film Festival este festivalul de scurtmetraje create de consumatori pentru branduri, organizat de IQads, in premiera in 2011. Brandurile care au o poveste de spus dau brief-uri catre comunitatea creativa, activand competitii de creatie in cadrul BFF. Timp de peste 2 luni, participantii (creativi full-time sau in timpul liber) vor crea si inscrie filmele in competitiile favorite, dupa care va urma perioada de votare, in august si septembrie. Lucrarile fiecarei competitii vor fi evaluate de cate un juriu al profesionistilor (care va include specialisti din industria de marcom si din cea a filmului, reprezentanti IQads si ai respectivului brand), cat si de publicul larg (care va vota online lucrarile favorite). La finalul lunii septembrie, cele mai bune filme din fiecare competitie vor fi apoi prezentate in cadrul proiectiilor BFF, din: Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Sibiu si Timisoara.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related