Targurile Print&Sign si Gifts Show au loc la Romaero-Baneasa intre 21 si 24 septembrie

Targurile Print&Sign si Gifts Show, organizate de Euroexpo Trade Fairs pentru industria tiparului a cea a obiectelor promotionale, au loc in perioada 21-24 septembrie la Romaero-Baneasa. La targuri vor fi prezente peste 130 de companii din domeniu, pe un spatiu de 9000 de metri patrati, informeaza un comunicat emis de Euroexpo Trade Fairs.

La Print&Sign participa firme din Romania, dar si din Germania, Italia, Polonia, Ungaria si Turcia. Vor aduce la eveniment ultimele tipuri de echipamente, accesorii si consumabile din sfera printului digital, offset si flexo.

Accesul la targuri este gratuit pentru cei care indeplinesc una dintre urmatoarele conditii: au varianta printata a formularului de pe site-urile printsign.ro sau giftsshow.ro, au invitatia primita prin curier, prezinta o carte de vizita la intrarea in expozitie sau completeaza forumarul care va fi disponibil la punctul de inregistrare Print&Sign.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related