Peste 300 de participanti la sesiunea de Kangoo Jumps, printre care CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena Ionescu (Mandinga)

Pe 3 septembrie a avut loc evenimentul "The roof is on fire” realizat de World Class Romania in colaborare cu Bucuresti Mall pentru promovarea ghetelor Kangoo Jumps, informeaza un comunicat emis de World Class. Evenimentul a strans peste 300 de persoane care s-au antrenat pe acoperisul Bucuresti Mall alaturi de trainer-ul Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, si de CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena Ionescu, solista formatiei Mandinga.

“Astazi au participat peste 300 de persoane la clasa si inca pe atat in public, un numar record. Conceptul va fi implementat si in celelalte tari in care compania World Class este reprezentanta. Ideea este una originala si apartine Country Manager-ului World Class Romania, Marius Nedelcu. Ne-am dori sa repetam succesul de astazi si cu alte evenimente, eventual din sfera dansului, avand aceeasi locatie”, au declarat reprezentantii World Class Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related