Proiectul City of Energy: 2.000 de RON si ocazia sa picteze un post de transformare Enel pentru cei 4 castigatori

Sambata, 10 septembrie 2011, in Skate Park Tineretului a avut loc evenimentul in cadrul caruia zece artisti graffiti au concurat pentru oportunitatea de a picta un post de transformare al Enel, informeaza un comunicat emis de companie. Evenimentul promoveaza proiectul City of Energy al Enel, care are scopul de face din statiile de transformare ale companiei, opere de arta prin talentul si imaginatia tinerilor romani.

Cei zece artisti au fost selectati in urma unui concurs de UGC organizat pe pagina de Facebook Enel, comunicat prin intermediul unor executii sub forma unor becuri de mari dimensiuni, create de Pisica Patrata, NOPER, KITRA, Saddo Raul, Aitch Heliana si Andy 'Sinboy' Luke. Lucrarile de arta sunt expuse in septembrie in mai multe locatii din Bucuresti: Piata Charles de Gaulle, Piata Victoriei, Piata Romana, Piata Universitatii, Piata Unirii, statia de metrou Izvor, Parcul Cismigiu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related