Heineken Magnum - un cadou insolit de sarbatori

BRAU UNION Romania lanseaza, in editie limitata, special pentru sarbatorile de iarna, Heineken Magnum - o sticla de dimensiuni exceptionale (3 litri), avand forma sticlei de sampanie.

Forma speciala a Heineken Magnum confera produsului valoarea festiva a sampaniei, aducand un plus de culoare si inedit evenimentelor speciale sarbatorite impreuna cu familia sau prietenii. Heineken Magnum are 50 cm inlatime si cantareste 5 kilograme. Sticla este complet imbracata intr-o folie serigrafiata si are, la fel ca si sticla de sampanie, dop de pluta cu fir metalic si sigiliu. Heineken Magnum este produsa si imbuteliata in Olanda si va fi disponibila pe piata romaneasca in cantitate limitata, fiind distribuita in luna decembrie in hypermarket-uri, super si mini market-uri. De la sfarsitul anului 1999, Heineken Magnum a fost lansata in peste 40 de tari si a fost folosita, de-a lungul anilor, pentru a celebra victorii la evenimente internationale precum Heineken Rugby World Cup, Australian Open Tennis sau Heineken Regatta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneRelated