Barbatii confortabili in propria piele, aratati in toata splendoarea la seara Dove Men+Care de la BFF

Barbatii confortabili in propria piele, aratati in toata splendoarea la seara Dove Men+Care de la BFF

Ziua dedicata barbatilor confortabili in propria piele, prezentata de Dove Men+Care la Brand Film Festival, a inceput cu un contraexemplu: barbatul incurcat in justificari in fata sotiei din spotul "Gelozie" de la IQads. Dupa aceea am vazut numai barbati extraordinari, care le creau fetelor mai multe asteptari decat personajele lui Walt Disney, iar pe baieti ii faceau sa spere ca vor ajunge si ei la un astfel de moment in viata lor.

Prima proiectie a prezentat cele mai bune 13 scurtmetraje create de comunitatea IQads la competitia lansata de Dove Men+Care pe TheCreator. Am vazut scurtmetraje despre barbati atat de multumiti incat nu mai au ce sa ii ceara Pestisorului de Aur, despre barbati care nu se lasa doborati de nicio piedica; am vazut filme cu barbati inovatori, barbati perseverenti, barbati carora le e usor sa fie fericiti, barbati indragostiti, barbati fideli, barbati grijulii, barbati amuzanti, barbati iubiti – aspecte diferite ale barbatului confortabil in propria piele, asa si-au imaginat participantii de la competitia Dove Men+Care.

Castigatorii competitiei au fost prezenti la BFF in Bucuresti, asa ca am putut sa ii cunoastem mai bine. Corneliu Radu, castigatorul locului I cu stopmotion-ul "In mainile tale", a venit la BFF alaturi de Catalina Ion, impreuna cu care a filmat. "Mi-a venit ideea sa aratam toata povestea asta din perspectiva barbatului, prin ochii lui si ce vede el crescand, evoluand, asa ca am zis sa folosim ca element comun mainile si sa facem toata povestea sub forma unui stopmotion. Problematic era sa pastram acelasi cadru, asa ca unul statea la masa cu mainile in fata si celalalt trebuia sa stea in spate sa pozeze peste umar, trebuia sa fie mereu mainile in aceeasi pozitie; unul statea sa miste creionul un pic - 'hai, fa o poza', mai miscam creionu' un pic - 'hai, fa alta poza'. Si asa am ajuns la vreo 500 de poze din care a iesit 'In mainile tale', un minut jumate de film", a povestit Corneliu.

A fost prezenta si echipa care a ocupat locul al doilea cu scurtmetrajul "Cu mine, tot": Daniel Draghicescu, Maria Ilas si Mihai Ilas. "S-au intamplat destul de multicele pentru o zi de filmare, de la faza cu lopata (n.r. cu care se descopera o cutie ingropata in pamant), pentru ca e greu sa te misti intr-o padure cu o lopata fara sa bati la ochi, mai era si masina de Politie care dadea tarcoale pe acolo. Evenimente majore nu am avut, ca le-am fi filmat", a spus Daniel Draghicescu.

Pe locul 3 a fost scurtmetrajul "Pur si simplu", inscris de Emilian Craciun, Mircea Chelaru si Alin Paduraru. "Am tras foarte mult material, regia am facut-o pe parcurs, iar montajul a fost facut intr-o zi. Am fost un pic la mare, sa facem o baie mai degraba, dar am filmat si rasaritul. Ne-am plimbat, a fost ok, am ras, am glumit, am fost numai 3 baieti, noi si Alin Paduraru, si cam asta e. Pur si simplu", a povestit Emilian despre atmosfera de la filmari.

In afara locurilor de pe podium, IQads a acordat si 4 premii speciale: Premiul pentru cel mai bun personaj masculin - "Ursul", de Andrei Prepelita; Premiul pentru cel mai bun soundtrack si cel mai artsy scurtmetraj - "Trepte" de Barbara Buh; Premiul special al publicului - "Mai bine in pielea ta", de Cami Cuibus; Premiul pentru cel mai pe brief scurtmetraj - "Este usor sa fii fericit", de Andrei Cojocaru.

Seara a continuat cu o proiectie de reclame selectate din toata lumea despre barbatii confortabili in pielea lor. Fetele se uitau ca intr-o vitrina de la Tiffany la reclame cu barbati care cer in casatorie, barbati care aduc bradul acasa, barbati care afla ca vor fi tati pentru prima oara, barbati ingrijorati pentru copiii lor, barbati care cumpara bijuterii, barbati care au grija de ei si de familia lor. Reclame cu "awwww" la sfarsit. Nu va imaginati insa ca au fost doar momente emotionante. S-au auzit si rasete de aprobare si la momentele de stand-up comedy prezentate de Dove Men+Care.

Pentru ca feeling-ul de barbat matur si ingrijit sa fie complet, baietii au primit mostre de gel de dus Dove Men+Care, iar prietenele lor au primit geluri de dus hidratant Dove.

Azi de la 20.00 se pregateste a treia si ultima seara de Brand Film Festival, unde vedem o proiectie a celor mai bune scurtmetraje publicitare din lume si cele mai bune parodii originale de reclame din ultimii 5 ani de Grand Spoof. Vedeti aici unde, ce si cum si ne vedem diseara.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Andrada Sas
acum 12 ani
CONFORTÁBIL, -Ä‚, confortabili, -e, adj. Care oferă confort; comod. – Din fr. confortable.

Barbatii nu pot fi confortabili decat daca intentionezi sa te asezi pe ei sau sa te imbraci cu ei etc. Domnisoara draga, te rog frumos sa corectezi textul ca ne facem de cacao... Corect ar fi ,,Barbatii care se simt confortabil in pielea lor...", poate...



Branded


Related