Un nou Account Executive la MEDIC ONE

Monica Anghelescu (27) este noul Account Executive al agentiei MEDIC ONE. Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Management, promotia 2000, Monica detine, de asemenea, diploma de Marketing Statistics Specialist, obtinuta tot la ASE. Experienta ei include peste 5 ani de marketing, cercetare si publicitate, petrecuti in Grupul MediaPro. Vorbitoare fluenta a limbilor engleza si franceza, Monica adora calatoriile, fotografiile si cartile.

Medic One a fost infiintata in decembrie 1999 de dr. Oana Cociasu, Veronica Savanciuc si alti parteneri romani. Medic One este afiliata la reteaua internationala LOWE Healthcare, care, in cele 15 reprezentante la nivel global, a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 miliard USD in 2003.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related