Bradul de Craciun in forma sticlei de Coca-Cola

Ar putea fi un record autohton. Are patru tone, e inalt de 15 metri, 12.000 de beculete si s-a muncit trei zile pentru instalarea lui. Steaua din varf, i-a fost montata cu macaraua. Mai mult decat atat, are un design care il face unic intre toti brazii de Craciun: el reda forma stilizata a unei sticle de Coca-Cola... impodobita in spiritul sarbatorilor de iarna.

Creatorii lui - Coca-Cola in parteneriat cu Opera Romana si Cultural Communication - vor sa faca din acest brad o traditie a iernilor noastre. "Materialul din care am realizat bradul este unul special, ceea ce ne-a permis sa cream pentru el un design cu adevarat inedit. Speram ca cele 12.000 de luminite ale sale vor incalzi inimile bucurestenilor", a declarat Valentina Baicuianu, Director de Comunicare Coca-Cola Romania. In ajun de Mos Nicolae, Coca-Cola a organizat evenimentul de aprindere a luminilor bradului de Craciun pe care l-a amplasat, pentru al doilea an consecutiv, in Piata Operei din capitala. La eveniment au luat parte, pe langa doritorii de toate varstele si repezentanti ai companiei Coca-Cola insotiti de familiile lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related