Next Advertising a lansat campania TV Zuzu Iaurt – "Mai cu viata!" pentru Albalact

Spotul TV Zuzu Iaurt – "Mai cu viata!", creat de Next Advertising si realizat de Studioset, evidentiaza momentele de consum prin prezentarea unui personaj care isi desfasoara activitatile de zi cu zi multumita vitalitatii si energiei pe care le primeste intreaga zi de la Zuzu, informeaza un comunicat emis de Albalact.

Campania TV este completata de machete de presa in reviste de trade, comunicare de presa si online. Investitia neta facuta de Albalact in campania de comunicare este de peste 300.000 de euro, se precizeaza in comunicat.

Spotul TV preia conceptul si grafica site-ului www.maizuzu.ro, in care utilizatorii pot sa interactioneze cu un personaj si cu brandul timp de 24 de ore.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated