Next Advertising si Netalurgica lanseaza noua platforma de comunicare digitala pentru Fulga

Albalact, alaturi de Next Advertising si Netalurgica, divizia de online a agentiei Next, a lansat o noua platforma de comunicare digitala pentru Fulga in cadrul unui eveniment organizat pentru copii in parcul Herastrau, informeaza un comunicat emis de 2active PR.

Pe noul site lumeafulga.ro se gasesc informatii despre produsele Fulga, despre alimentatia sanatoasa, despre povestea Fulga, dar si jocul "Aventura Spatiala", componenta de advergaming creata si implementata de agentia interactiva Advanced Ideas.

"Intr-o zi,  in timp ce pastea cuminte intr-o poienita, Fulga a fost rapita de extraterestri si dusa pe o planeta necunoscuta din alta galaxie. Aici, Fulga s-a vazut inconjurata de tot felul de extraterestri fiorosi si inamici nemaivazuti. Ca sa se intoarca inapoi acasa, Fulga trebuie acum sa lupte cu ei, sa isi faca aliati, sa indeplineasca misiuni si sa gaseasca indicii”, se explica in comunicat povestea Fulga din jocul "Aventura Spatiala”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related