Lansarea unui nou brand pe piata telefoanelor mobile: BenQ-Siemens a fost dezvaluit in Berlin

BenQ Mobile a lansat la nivel international noul brand dual al companiei in cadrul unui eveniment ce a avut ca tema "Estul intalneste Vestul", eveniment organizat intr-un tunel subteran exact sub zidul Berlinului din Postdamer Platz, dovada istorica atat de elocventa a spargerii barierelor culturale si a celor de afaceri. In sprijinul repozitionarii companiei, BenQ Mobile a adoptat o strategie agresiva de branding si intentioneaza sa construiasca un brand puternic la nivel global dedicat consumatorului.

Practicantul de sporturi extreme Freddy Kuhlmann, in varsa de 34 de ani, a fost primul care a dezvaluit in cadrul evenimentului noul brand international. Acesta a efectuat un salt cu parasuta de pe turnul "Funkturm" din Berlin, parasuta avand inscriptionat noul logo BenQ-Siemens, brandul rezultat in urma parteneriatului incheiat la 1 octombrie 2005 intre fosta divizie de telefonie mobile a Siemens si grupul taiwanez BenQ.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related