Alin Zainescu este noul Business Development Manager la TradeAds Interactive

Incepand de la 1 noiembrie, Alin Zainescu este Business Development Manager al TradeAds Interactive, operatorul platformei de publicitate online Bursa de Reclama, informeaza un comunicat emis de TradeAds Interactive.

Alin Zainescu are o experienta de peste 15 ani in comunicare si PR. In 2002 a fondat New Media Agency si proiectul ComunicatedePresa.ro. In prezent este partener in proiectele StatusPimp si mediaIQ.

"De mai multa vreme se tot discuta ca Internetul este viitorul, dar din pacate totul ramane la nivel declarativ, cu consecinta unei piete mici. De cele mai multe ori, instrumentele de baza in advertisingul online nu sunt utilizate, eficienta campaniilor fiind astfel redusa, iar bugetele raman mici. Vom incerca sa evanghelizam, sa educam piata, in sensul utilizarii tehnologiilor evoluate pe care TradeAds Interactive le-a adoptat in ultima vreme. Sunt instrumente extrem de performante, capabile sa aduca eficienta campaniilor de comunicare online. Vom pune la dispozitia agentiilor aceste instrumente, astfel incat clientii finali sa fie multumiti, iar bugetele online sa creasca", a afirmat Alin Zainescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related