Viitoarea colaborare Ashley Bucuresti - Cohn & Jansen in Romania

Pe fondul prezentei sale dinamice si pline de succes in Europa de Sud-Est, Ashley Worldgroup Southeastern Europe isi continua activitatea printr-o noua colaborare in Romania cu agentia de publicitate Cohn & Jansen. In cadrul operatiunilor sale pe plan local, Cohn & Jansen - Ashley vor lucra pentru Cosmote, alaturi de alti clienti importanti.

Agentia Cohn & Jansen are clienti precum Gallaher Romania, AutoItalia Group, La Fantana Romania, La Fantana Serbia, Medicover Romania, Romstal Leasing, Volvo Trucks, Expotek si a fost premiata cu succes in festivaluri de publicitate atat nationale, cat si internationale. Cristina Jansen, Managing Partner la Cohn & Jansen, afirma: "Piata de advertising din Romania este in crestere, clientii se dezvolta si cauta companii mari cu o bogata experienta. Colaborarea noastra cu Ashley ne va permite cresterea, printr-o combinatie de succes intre marime si flexibilitate, know-how si desigur creativitate. Suntem siguri ca acest lucru nu poate decat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri pe o piata exigenta."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related