United Media Services va coordona contul de media al Scandia Food

United Media Services va coordona contul de media al Scandia Food

United Media Services a castigat contul de media al Scandia Food, in urma unei licitatii la care au participat sase agentii media de top din Romania.

 “Suntem onorati sa adaugam in portofoliul nostru un client precum Scandia Food, cel mai important producator de pe piata conservelor pe baza de carne. Experienta pe care o avem in categoria de retail, creativitatea si gandirea out-of-the box ne-au ajutat sa dam contur strategiei castigatoare”, a declarat Dana Bulat, Manger United Media Services.

United Media Services va sustine obiectivele de business ale Scandia Food oferind servicii de consultanta si strategie media, achizitie si planificare media cat si servicii de cercetare si analiza.

Cu peste 8 ani de experienta in crearea de strategii de media complexe, United Media Services se claseaza in top 10 agentii de media din Romania. Echipa de 25 de experti este specializata in dezvoltarea si implementarea de campanii de media integrate, proiecte speciale, campanii media in mediul digital, si in cercetare si analiza de media. United Media Services a castigat, pana acum, 24 de premii Effie, demonstrand astfel orientarea catre eficienta si indeplinirea obiectivelor clientului prin fiecare campanie dezvoltata.

Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 46 % (sursa: AC Nielsen, total an 2014). Compania are 600 de angajati si a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 203 milioane de lei. Scandia Food este prezenta in Romania prin marcile sale principale: Scandia Sibiu, Bucegi si Sadu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related