CEREALELE INTEGRALE NESTLÉ

Compania Nestlé a lansat recent o initiativa majora de a imbunatati profilul nutritional al cerealelor: incepand cu 1 ianuarie 2006, cerealele Nestlé pentru mic dejun contin cereale integrale. Aceasta initiativa are menirea de a contribui la imbunatatirea sanatatii consumatorilor, o preocupare permanenta a companiei Nestlé. Pentru a certifica acest continut, sigla verde "Nestlé Cereale integrale" poate fi citita pe noile ambalaje ale produselor.

"Calitatea produselor si aportul lor pentru o alimentatie sanatoasa sunt prioritare pentru compania noastra. In cadrul acestei strategii, am lansat noua formula a cerealelor pentru mic dejun pe baza de cereale integrale si noile ambalaje ale produselor, la un pret mai mic cu 20% . Oferim astfel intregii familii o modalitate accesibila de a-si imbunatatii aportul de substante nutritive la micul dejun, pastrand totodata neschimbat gustul fulgilor de cereale" - a declarat Romeo Cazanescu, Country Business Manager - Breakfast Cereals.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related