Petrecerea agentiilor a ajuns la cea de-a treia editie

Joi, pe 15 decembrie, va avea loc cea de-a treia editie a petrecerii agentiilor, un eveniment organizat de Florin Ciobanu aka Colo (Kinecto) cu sprijinul Mihaelei Bourceanu (Grey-G2).

Petrecerea va avea loc la Tete-a-tete Cafe din parcul Herastrau si va incepe la ora 20.30. Muzica este oferita de GOJIRA si DJ Nic (NoMan'sLand - Radio Guerrilla), participantii vor avea acces la all you can drink bar, dar si la un concurs de design live pe panzele Absolut Blank, pentru cei cu simt artistic dezvoltat, care vor fi premiati la final.

Inscrierea pentru petrecerea agentiilor se face la adresa colo@kinecto.ro, iar contravaloarea taxei de intrare se va achita direct la eveniment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated