Odyssey a realizat campania Fill&Go, primul serviciu de plata la pompa lansat de Rompetrol

Odyssey a realizat campania pentru noul serviciu lansat de Rompetrol - Fill&Go, primul serviciu de plata la pompa din Romania. Prin introducerea acestuia Rompetrol confirma inca o data atentia pe care o are fata de nevoile consumatorilor, precum si interesul constant pentru modernizarea si diversificarea serviciilor oferite.

Serviciul Fill&Go pune la dispozitia consumatorilor cardul Fill&Go Personal. Acesta poate fi folosit la orice alimentare, fiecare pompa din statiile Rompetrol fiind dotata cu un aparat pentru citirea lui. Plata se face o singura data pe luna la orice statie Rompetrol, pe baza unei facturi care cuprinde suma alimentarilor din luna precedenta.
Fill&Go este un instrument de plata rapid pentru ca se evita aglomeratia de la casa, convenabil deoarece plata carburantului se face o singura data pe luna si, mai ales, sigur fiindca permite controlul fiecarei tranzactii. Astfel, Fill&Go iti simplifica viata si iti lasa timp si energie pentru lucrurile cu adevarat importante.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related