Abis Studio are un nou asociat. Antreprenorul local Radu Apostolescu detine 45% din companie

Abis Studio are un nou asociat. Antreprenorul local Radu Apostolescu detine 45% din companie

Co-fondatorul eMAG si antreprenorul local Radu Apostolescu a devenit asociat al Abis Studio, companie specializata in productia publicitara si de film. Astfel, in prezent, asociati in cadrul companiei sunt Radu Apostolescu (45%), Gabriel Antal (40%) si Adriana Ionica (15%). Structura de management a Abis Studio va ramane aceleasi, iar Radu Apostolescu se va implica in strategia companiei la nivel de consiliu de administratie, fara a detine o functie executiva, precizeaza un comunicat din partea prSTEPS.

Abis Studio, companie infiintata de Gabi Antal si Adriana Ionica, are o experienta de peste 18 ani in productia de advertising si film pentru piata locala si internationala. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related