Abis Studio are un nou asociat. Antreprenorul local Radu Apostolescu detine 45% din companie

Abis Studio are un nou asociat. Antreprenorul local Radu Apostolescu detine 45% din companie

Co-fondatorul eMAG si antreprenorul local Radu Apostolescu a devenit asociat al Abis Studio, companie specializata in productia publicitara si de film. Astfel, in prezent, asociati in cadrul companiei sunt Radu Apostolescu (45%), Gabriel Antal (40%) si Adriana Ionica (15%). Structura de management a Abis Studio va ramane aceleasi, iar Radu Apostolescu se va implica in strategia companiei la nivel de consiliu de administratie, fara a detine o functie executiva, precizeaza un comunicat din partea prSTEPS.

Abis Studio, companie infiintata de Gabi Antal si Adriana Ionica, are o experienta de peste 18 ani in productia de advertising si film pentru piata locala si internationala. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related