Publicitatea TVR, la mina senatorilor

Plenul Senatului are astazi pe ordinea de zi un proiect de modificare a Legii audiovizualului, care elimina publicitatea din prime-time din TVR, dar creste in acelasi timp spatiul publicitar al posturilor private.

Daca proiectul senatorului PNL Mihai Dumitrescu, intrat in Parlament vara trecuta, va fi adoptat astazi de plen, va merge la presedintie pentru promulgare. E greu de anticipat rezultatul. Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, ne-a declarat ieri ca "este posibil sa decidem retrimiterea textului la comisie", iar democrata Maria Petre spune ca proiectul nu a fost discutat nici in PNL, nici in Alianta. Nici senatorii PSD nu par entuziasmati: "Inclin sa cred ca nu va fi sustinut un astfel de proiect", spune Vasile Dincu. PRM si UDMR vor decide tot azi, la sedinta de grup. Senatorii PC au luat deja decizia: "Este corect fata de telespectatori ca postul public sa nu arate ca o televiziune comerciala, deci sa nu aiba publicitate in prime-time", ne-a declarat Sabin Cutas, senator PC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related