Nou Traffic Manager pentru Chainsaw Europe

Sara-Elena Dochian este noul Traffic Manager al companiei Chainsaw Europe, dupa ce timp de un an de zile a fost asistent executiv si manager de operatiuni in cadrul aceleasi companii. Sara face parte din echipa Chainsaw din noiembrie 2004 si promovarea ei se datoreaza energiei si pro-activitatii pe care o manifesta in fiecare zi precum si capacitatii organizatorice. De pe pozitia pe care se afla, Sara se ocupa de programarea activitatilor interne ale studioului, planificarea proiectelor aflate in lucru la Chainsaw, contactul cu casele de productie si agentiile.

In afara activitatii profesionale, Sara este pasionata de "cursele" pe role si de medicina holistica si este studenta in anul doi la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy". Viteza de reactie necesara si abilitatea de a "patina" printre obstacolele zilnice de care se loveste un Traffic Manager o ajuta sa dovedeasca faptul ca promovarea a venit ca un pas previzibil.
"Suntem incantati sa avem in echipa noastra pe cineva cu abilitati ca ale Sarei" a declarat Viorel Chesaru, Chainsaw Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related