La jumatate de an de la lansare, post productia Chainsaw Europe atrage clienti din intreaga lume

• Chainsaw Europe realizeaza noi investitii in tehnologia de post productie pentru a raspunde numeroaselor cereri de pe piata, de la Moscova pana la Hollywood
• Compania se extinde in domeniul serviciilor de productie
• Brian Tidmore, reprezentant Cinetel, afirma ca "serviciile Chainsaw au fost perfecte..."

In timp record, Chainsaw Europe a penetrat piata internationala de post productie, castigand aprecierea unor companii precum Cinetel USA, Sony AXN Central Europe - noul canal Sony, J.Walter Thompson Turcia si Made Moscova.
Compania a inclus deja in portofoliul sau clienti de prestigiu din Romania, Statele Unite, Turcia, Ungaria, Italia, Suedia, Rusia si Marea Britanie, oferind expertiza sa industriei de film si publicitate din intreaga lume.
Utilizarea celor mai performante sisteme integrate de editare cu technologie AVID, expertiza si profesionalismul editorilor romani, serviciile de duplicare si de stocare a inregistrarilor in conditii de maxima securitate, transmiterea prin Internet in intreaga lume a inregistrarilor de mari dimensiuni stau la baza extinderii la nivel international a serviciilor Chainsaw Europe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related