CHAINSAW EUROPE COLABOREAZA INDEAPROAPE CU DIGITAL FX

Chainsaw Europe, sucursala a companiei americane Chainsaw Inc. din California, colaboreaza indeaproape cu Digital FX in scopul oferirii unor servicii integrale de post-productie in regiune.
"Ne bucuram de faptul ca Digital FX s-a alaturat eforturilor noastre de a crea un nucleu complet de post-productie" declara Radu Butufei, Vice President Sales pentru birourile Chainsaw Europe din Bucuresti. "Parteneriatul nostru cu Digital FX ofera clientilor o mai mare flexibilitate si o economisire substantiala a costurilor de productie. Aceasta colaborare ne permite de asemenea sa realizam post-productie pentru proiecte de dincolo de granitele Romaniei", a adaugat Radu Butufei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related