DRAFT SI LOWE PR, ALESE DE MOTOROLA SA ADUCA EXPERIENTA MOTOSPACE IN ROMANIA

Romania a fost printre primele tari din lume unde s-a organizat MOTOSPACE, un concept unic, ce a adus cele mai tari gadget-uri Motorola la Bucuresti. Draft si Lowe PR au organizat MotoSpace in Romania, printre primele tari din lume unde s-a gazduit acest showroom de exceptie. Operatorii de telecomunicatii, retailer-ii, clientii si distribuitorii autorizati Motorola au fost invitati sa intre in lumea Motorola, sa cunoasca si sa testeze echipamentele de comunicatii Motorola de ultima generatie.

Pentru implementarea acestui concept original, s-a folosit un kit de decoruri din Marea Britanie, care a sosit in doua tiruri de mare tonaj si care a fost perfect integrat intr-o locatie unica in Bucuresti - Muzeul National de Arta Contemporana (Mediateca si spatiile etajului IV). In aceasta locatie moderna si generoasa, oaspetii din MotoSpace au putut experimenta liber senzatiile Motorola.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related