Peste 100 de universitati prezente la cea de-a zecea editie RIUF

Pe 17-18 martie va avea loc la Sala Palatului cea de-a zecea editie a targului international de universitati din Europa de Est, RIUF. In cadrul evenimentului, participantii vor avea acces la oportunitati de studiu oferite de catre peste 100 de universitati din 15 tari. Atat universitatile, cat si partenerii educationali vor sustine prezentari despre facilitatile studiului in strainatate, despre procesul de admitere si despre modul de functionare al principalelor sisteme educationale din Franta, Germania sau Statele Unite.

Elevii sau studentii care intentioneaza sa aplice pentru un program de studiu vor putea beneficia de sprijin si informatii suplimentare cu privire la redactare, documente necesare, termene limita si proces de inscriere in cadrul sectiunii Admission Info Point. In urma unui interviu de 15 minute, participantii pot afla pe loc daca sunt admisi la un program de studiu in strainatate, prin utilizarea pachetelor de aplicatie corespunzatoare universitatii pentru care doresc sa aplice si trimiterea acestora catre consultantii EDMUNDO. Participarea la tombola cu premii ofera posibilitatea castigarii unei excursii la munte pentru doua persoane, de invitatii la film sau de pachete de carti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related