Silva blonda, relansata printr-o campanie de comunicare integrata, sub sloganul "Din spiritul Transilvaniei"

Silva blonda, relansata printr-o campanie de comunicare integrata, sub sloganul "Din spiritul Transilvaniei"

Pe 13 martie, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Muzeul National de Arta Contemporana, a fost relansat brandul de bere Silva blonda sub sloganul "Din spiritul Transilvaniei". Evenimentul a fost organizat de Oxygen PR, creatia si strategia au fost realizate de FRIENDS Advertising, activitatile de media au fost gestionate de Universal Media, iar agentia de online este Webtailors.

 

Evenimentul a ilustrat noul concept al berii Silva blonda prin intermediul unor elemente care au sugerat traditia transilvaneana: cardboard cutouts reprezentand castele, standuri de bere Silva, servetele in culori traditionale si in culorile Silva, un decor cu noul slogan Silva amplasat la intrare, un panou pe care au fost proiectate imagini reprezentative din orasele transilvanene, un bufet cu mancaruri traditionale transilvanene. De asemenea, atmosfera a fost intretinuta de grupul Alegria care a interpretat piese clasice cu influente populare si de promoteritele Silva imbracate in costume cu influente populare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related