12 spoturi romanesti vor fi difuzate la "Noaptea Devoratorilor de Publicitate" 2012

In urma unui parteneriat cu proiectul "10 ani de creativitate romaneasca", producatorii Noptii Devoratorilor de Publicitate au inclus in programul de anul acesta 12 spoturi romanesti, un numar record de spoturi create la noi, anunta The Institute.

Seara va fi deschisa la nivel international de spotul "Gelozie", creat de Next Advertising pentru IQads. Declaratii de la Dan Chisu, organizatorul NDP in Romania, si Liviu David (Creative Director, Next Advertising) despre alegerea acestui spot gasiti aici.

"10 ani de creativitate romaneasca" este un proiect The Institute realizat in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania si Art Directors Club Romania pentru a marca zece ani de realizari in publicitatea romaneasca.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated