Ziua Mondiala a Apelor aduce arta urbana in metroul bucurestean

Ziua Mondiala a Apelor aduce arta urbana in metroul bucurestean

Pentru a atrage atentia asupra sarbatorii Zilei Mondiale a Apei, Apa Nova Bucuresti in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Metrorex si Centrul de Informare ONU au organizat o operatiune de arta urbana in metroul bucurestean, potrivit unui comunicat emis de GMP PR. 8 artisti grafferi din toata tara au vopsit integral cu grafftti in noaptea dintre 21 si 22 martie o garnitura de metrou pentru a atrage atentia asupra problemei secetei, considerata a fi dezastrul natural care a facut cele mai multime victime in ultimul secol.

Pe langa atragerea atentiei publice asupra resurselor limitate de apa, Apa Nova si-a propus prin aceasta actiune  sa incurajeze cultura alternativa din Bucuresti si sa ofere grafferilor o panza de exprimare in peisajul urban.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related