Caravana Maggi a oferit premii in valoare de 58400 Euro

Trei caravane Maggi au plecat din Bucuresti la data de 3 aprilie pentru a vizita 45 din orase din intreaga tara. "Inima Maggi revine acasa, de 2 ori mai pretioasa!" si premiaza zilnic consumatorii fideli cu pana la 2000 Euro.

In primele doua saptamani, in perioada 3 - 14 aprilie, cu ocazia vizitei caravanelor Maggi in 26 orase, peste 110 consumatori fideli ai produselor Maggi au fost recompensati cu premii in valoare de 58400 Euro. Ei au lipit inima Maggi pe fereastra si au fost rasplatiti de caravana Maggi!
Caravana Maggi a fost in Bucuresti cu ocazia a trei vizite. 19 bucuresteni au castigat premii in valoare de 9300 Euro. Acestia sunt: Sarbu Emilia, Draganescu Mariana Corina, Henic Florentina, Speteanu Elena, Mamoliu Georgeta, Dochian Silvia, Bunaiasu Ioana, Croitor Petre, Iancu Margareta, Popescu Maria, Buzdugan Elena, Vlase Maria Ana, Draganov Gheorghina, Nedelea Anisoara, Iacob Elena Luiza, Talmaciu Maria, Tanase Gina si Moise Zanfir.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related