Webstyler semneaza proiectul care promoveaza aniversarea de un an Clickshop.ro

Clickshop.ro lanseaza pe 25 aprilie, ora 14:00, concertul interactiv Jukebox, care va fi transmis live prin aplicatia "Garden Party", informeaza un comunicat emis de Romtelecom. Proiectul, realizat de Webstyler in colaborare cu Romtelecom, promoveaza trecerea unui an de la lansarea Clikckshop.ro.

Utilizatorii Facebook isi pot rezerva un loc la concert prin intermediul aplicatiei de Facebook. Odata inscris, fiecare participant va primi, alaturi de invitatie, un voucher de 50 RON pentru cumparaturi de minim 200 RON de pe Clickshop.ro. De asemenea, utilizatorii aplicatiei isi pot lua acasa obiectele care vor mobila gradina de pe Facebook unde va canta trupa Jukebox.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated