Chrome, cel mai folosit browser in Republica Moldova

In urma studiului demarat de Gemius in Moldova, Google Chrome este browserul cel mai folosit (peste 68% din pagini sunt vizualizate prin acest browser), la o distanta de 45 de puncte fata de al doilea clasat, Mozilla Firefox, informeaza un comunicat emis de companie. Studiul dateaza de la inceputul lunii februarie a acestui an, a fost comandat de asociatia industriei BATI si face parte din Studiul de Masurare a Traficului si Audientei pe Internet (SMTAI).

Rezultatele studiului indica faptul ca Apple este marca cel mai des folosita de utilizatorii moldoveni de Internet. Studiul pentru luna mai 2012 indica faptul ca vizualizarea mobile pentru fiecare a doua pagina este realizata prin intermediul unui device Apple si numai 16% este realizata prin intermediul Nokia. De asemenea, aproape 6% din paginile vizualizate pe mobil au fost accesate prin intermediul unui dispozitiv Huawei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related