Incepe week-endul ADfel 2012

Incepe week-endul ADfel 2012

Diseara, pe 17 august, la Fabrica va fi dat startul finalului de saptamana marca ADfel 2012.

Desperados va readuce, prin intermediul unei activari neconventionale, spiritul petrecerilor nebune pe terasa. Participantii la eveniment sunt sfatuiti ca in aceasta seara sa se asigure ca au un zambet irezistibil, sa testeze cele mai avantajoase pieptanaturi si sa isi aleaga lumina in care arata cel mai bine. Pe terasa Fabrica, Desparados le pregateste o surpriza, cu ajutorul lui Octav Ungureanu (a.k.a. Smoking Cool Cat): Desperados Wild Portrait.

Tot diseara, Orange va demonstra cum comunicarea poate fi simpla, surprinzatoare si amuzanta. Participantii vor fi incurajati sa discute cu oameni noi, in functie de profilul personalitatii lor. La intrare, vor primi un chestionar neconventional si vor afla din ce grup fac parte. Apoi vor fi ghidati catre zona Orange Social Spot, unde ii asteapta activitati personalizate, in functie de tiparul in care se incadreaza.

Acoperisul va ramane deschis, Orange invitandu-i pe cei de pe terasa Fabrica sa petreaca timp alaturi de prietenii lor intr-un spatiu relaxant si dotat cu Wi-Fi gratuit.

Daca in 2011 AXE Excite a facut ca ingeritele sa cada in ispita, de aceasta data le va readuce la ADfel, in cadrul competitiei Battle of the Six Words. Proiectia design-urilor finaliste si premierea lor vor avea loc diseara, publicul putand vedea in premiera care au fost cele mai bune design-uri si cele mai inspirate replici de cucerit fiinte angelice. Mai pe seara, AXE provoaca o proiectie in care se vor amesteca reclame pacatoase cu jocuri de seductie, flirturi indraznete, fantezii implinite si tentatii irezistibile.

Samsung Galaxy Beam va transforma instantaneu fotografiile facute cu telefonul mobil de cei din terasa in postere epice, in cadrul activarii Epic Poster Generator.

Praktiker va continua sa surprinda participantii cu solutii neconventionale pentru camin si gradina, oferite sub umbrela "Iti permiti chiar si cu venituri mici", iar Intersport va demonstra si in weekend ca sportul poate fi practicat oriunde si oricand.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related