Johan Ohlson – singurul reprezentant al unei agentii din Romania in juriul ADCD Annual Show 2012

Johan Ohlson – singurul reprezentant al unei agentii din Romania in juriul ADCD Annual Show 2012

Johan Ohlson (Executive Creative Director, Saatchi & Saatchi Romania), este singurul reprezentant al unei agentii din Romania invitat sa jurizeze cele mai bune idei creative la editia din 2012 a premiilor anuale Art Directors Club Denver (ACDC), informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Astfel, Johan Ohlson a jurizat aproape 300 de lucrari, din categoriile design, print, fotografie, ilustratie si campanii integrate.

"Am fost onorat de invitatia primita si pot spune ca a fost o experienta foarte interesanta. Intotdeauna imi place sa vad idei noi, in special din alte colturi ale lumii. Daca ar fi sa compar, pot spune ca m-am bucurat sa descopar ca, daca in competitie s-ar fi inscris idei din Romania, ar fi avut mari sanse de castig. Bucurestiul poate fi pus din aceasta perspectiva la egalitate cu Denver, insa intotdeauna este loc pentru mai bine", a declarat Johan Ohlson, care a mai jurizat competitii creative in Germania, Polonia si Suedia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related