Salturi creative - 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi

Editura Brandbuilders - prima editura din Romania specializata in carte de marketing si advertising - doreste sa va semnaleze o aparitie editoriala de exceptie: Salturi creative - 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi, scrisa de Michael Newman, unul dintre cei mai importanti oameni de creatie la nivel mondial ai cunoscutei agentii de publicitate Saatchi & Saatchi.

Despre Carte
Salturi creative prezinta istoria catorva dintre cele mai rasunatoare campanii de advertising din lume, apartinand agentiei de publicitate Saatchi & Saatchi, una dintre cele mai mari agentii la nivel mondial. Captivanta si foarte bine scrisa, cartea prezinta strategiile, gandirea creativa si, nu in ultimul rand, povestile din spatele unor campanii de advertising ce au scris istoria unor branduri celebre in toata lumea. Fiecare rand din Salturi creative reprezinta o veritabila lectie pentru oricine doreste sa stie cum este creat advertisingul de calitate. Amestec reusit de introspectie si inspiratie, cartea se adreseaza atat celor care lucreaza in advertising, fie ei oameni de creatie, art directori, oameni de PR, de media, accounti, brand manageri, cat si oricui doreste sa invete cate ceva despre mediul complex al marketingului de astazi, oriunde in lume ar lucra, indiferent daca are o afacere mica sau mare. Cartea lui Michael Newman este cu adevarat un curs de advertising profesionist.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related