Headsome Communication se dedica exclusiv comunicarii proiectelor de promovare a lecturii

Odata cu lansarea website-ului headsome.ro, agentia de comunicare Headsome Communication anunta intrarea in industria publicitati romanesti, potrivit unei informari din partea agentiei. Headsome se pozitioneaza ca prima agentie de comunicare din Romania dedicata exclusiv proiectelor de promovare a lecturii.

Proiectele planificate pentru prima jumatate a primului an in crearea comunicarii si actiunilor de PR pentru autorii de limba germana prezenti la salonul de carte Bookfest 2013, pentru prima editie a Festivalului International de Literatura de la Timisoara "La Vest de Est / La Est de Vest" (FILTM) (primul festival international de literatura care are loc in afara Bucurestiului) si pentru cea de-a cincea editie a Festivalului International de Literatura de la Bucuresti (FILB). De asemenea, Headsome este partener principal al proiectului "Cele mai frumoase carti din Romania, editia I (primul concurs national de design de carte / master-class pe teme de design de carte / expozitii la Frankfurt si Bucuresti) si organizeaza a doua editie a Galei Industriei de Carte din Romania "Bun de Tipar".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related