Samsung S Health si e-Meeting, doua solutii mobile destinate imbunatatirii sanatatii utilizatorilor

Samsung a lansat aplicatia S Health care colecteaza, depisteaza si analizeaza informatiile transmise de senzorii de ingrijire medicala, si Samsung e-Meeting, un sistem integrat care permite doctorilor sa transmita informatiile rapid catre pacienti, informeaza un comunicat emis de Bortun-Olteanu. Prin intermediul acestor aplicatii, Samsung isi propune sa joace un rol in crearea unui ecosistem dedicat dezvoltarii ariei de solutii mobile in industria de sanatate.

Aplicatia colecteaza informatii transmisa de mecanisme precum cele de masurare a glucozei din sange, de monitorizare a presiunii sanguine sau de masurare a compozitiei corporale. Prin intermediul S Health datele sunt centralizata in grafice si tabele care pot transmite o imagine mai clara cu privire la stilul de viata al utilizatorului. Aplicatia este disponibila pentru Samsung GALAXY S III si GALAXY Note 10.1. si poate fi incarcata pe ambele dispozitive prin Bluetooth sau USB.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related